OSES Çiğköfte Fabrika

1993’ten günümüze OSES Çiğ Köfte

KURUMSAL

Osman YAŞAR

Osman YAŞAR

OSES Kurucu Ortağı & Yönetim Kurulu Başkanı

Yıllar önce, zamanın şartlarına uygun olacak şekilde üç ayaklı seyyar arabasıyla çiğ köfte satışına başlayan Osman Yaşar, bugün Avrupa Birliği standartlarında ilk çiğ köfte fabrikasının kurucusu olarak çiğ köfte sektörüne öncülük etmektedir.

Adıyamanlı olan Osman Yaşar, vizyoner kişiliği sayesinde kısa sürede büyük adımlar atarak sektörün oluşmasında ve gelişmesinde önemli katkılar sağlamıştır. Seyyar arabadan, ilk çiğ köfte fabrikasına kadar birçok ilke imza atmıştır.

OSES’in kurucusu Osman Yaşar, fabrika açılışında yaptığı konuşmada; “Biz bu lezzeti tüm Türkiye’ye sevdirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ülke genelinde birçok şubemiz ve yüzlerce personelimizle hizmet veriyoruz. AB standartlarında, 3 katlı, modern, Türkiye’nin ilk çiğ köfte fabrikasını hizmete açtık, en büyük rakibimiz Mc Donalds’tır.” demiştir.

OSES Grup, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği bayiliklerle büyümeye devam etmektedir.


OSES’İN DÜNÜ & BUGÜNÜ

OSES Grup, çiğ köfte üretimine ilk olarak 1993 yılında, kurucusu Osman Yaşar ile başladı.


KALİTE STANDARTLARI

KALİTE STANDARTLARI
  • Yüksek kalite, sağlık ve hijyen standartları her zaman ön planda tutulur.
  • Kullanılan tüm malzemelerin, en kalitelileri özenle seçilir.
  • Tüm OSES şubelerinde aynı kalite, hizmet ve lezzet garantisi sunulur.
  • Müşteri istek ve beklentileri en iyi şekilde karşılanır.
  • Tüm çalışanlar için sürekli eğitime öncelik verilir.
  • Kurum içi ve dışı tüm ilişkilerde karşılıklı güven ve sevgi önemle korunur.
  • Marka gücünü arttırmak, insana yatırım yapmak, ürün ve hizmet kalitesini iyileştirmek için sürekli tutkuyla çalışılır.

GIDA GÜVENLİĞİ

Oses'in çiğ köfteleri, etsizdir ve tamamen doğal malzemelerden üretilir.

Avrupa standartlarındaki Oses Çiğ Köfte fabrikası, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretim yapar.

Tüm ürünler, gıda mühendisleri kontrolünde, laboratuvar ve Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilir.

Çiğ köfte yapımında kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf kalitededir. Yeşillikler, en taze ve kalitelisini bulabilmek amacıyla tek tek özenle seçilir. Oses'in kendi üretiminde bulunan lavaş ve nar ekşisi gibi ürünler de üstün kalite anlayışıyla üretilir.

Tüm üretim süreci özel bir denetleme sistemi ile izlenir.

Üretimde yer alan personel ve diğer tüm personel, düzenli olarak eğitim alır ve tüm şubeler düzenli olarak denetimden geçer.

Oses standartlarının altında kalabilecek hiçbir sürece izin verilmez.

GIDA GÜVENLİĞİ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Müşterilerimizin yüzündeki gülümseme için çalışıyoruz.

Oses'in çiğ köfteleri, etsizdir ve tamamen doğal malzemelerden üretilir.

Avrupa standartlarındaki Oses Çiğ Köfte fabrikası, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretim yapar.

Tüm ürünler, gıda mühendisleri kontrolünde, laboratuvar ve Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilir.

Çiğ köfte yapımında kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf kalitededir. Yeşillikler, en taze ve kalitelisini bulabilmek amacıyla tek tek özenle seçilir. Oses'in kendi üretiminde bulunan lavaş ve nar ekşisi gibi ürünler de üstün kalite anlayışıyla üretilir.

Tüm üretim süreci özel bir denetleme sistemi ile izlenir.

Üretimde yer alan personel ve diğer tüm personel, düzenli olarak eğitim alır ve tüm şubeler düzenli olarak denetimden geçer.

Oses standartlarının altında kalabilecek hiçbir sürece izin verilmez.